Opina

En aquesta pestanya hi trobareu algunes de les opinions sobre "La sirena dels contes".
Si hi voleu deixar algun comentari, serà benvingut.  Gràcies!

15/02/2012


"Hola, com ja saps sóc seguidora del teu blog i contes...


Els contes m’encanten i trobo que tenen un missatge final molt interessant pels nens... una idea la teva que estic segura té un forat de mercat que tard o d’hora trobaràs!!! Sigues pacient i persisteix. 


D’explicar contes trobo que és d’una valentia “total”!!! com a consell et diria que facis participar molt més al nens... "


17/02/2012
"Bon dia,
Vaig veure la participació que veu fer a la Biblioteca del poble i tan a la Daniela con els papis ens va agradar moltíssim. Ho fas molt bé, ara has de mirar de fer-ho mes sovint .


Una abraçada. "


18/02/2012

Comentari al conte "L'Estrella platejada" de la pestanya "Exemples".

"La idea de dos històries paralelas saps està genial , crec que li pots treure molt de partit.


Genial m´agradat molt felicitats !!"


29/02/2012
"Hola Marlín,

Soc un fidel seguidor dels teus contes. El teu projecte, tant nou com engrescador i plè d'il·lusió m'ha enganxat des de el primer moment.
Entro al teu blog sobint, per entrar al mon dels somnis i fantasies, tant necessari avui en dia tal i com està el mon.

..."
01/03/2012


"Sobre el teu mail demanant què en penso dels contes de la Marlín crec que per saber si realment agraden o no als nens, has de mirar una mica la seva reacció quan els expliques, ja que els teus contes justament estan pensats per ells, i no pels adults.

En quant a la forma d´explicar-los, jo el que sí et diria es que potser hauries de pujar el volum de la veu, ja que la tens molt dolça i suau, i tenint tantes "fieres" al davant de vegades costa sentir bé la història.

..."


01/03/2012


"hola ! el vostre projecte es molt engrescador, molt original i molt necessari en la societat actual, perque els nostres nens continuen necessitant molta atenció , per aixo són nens...i en canvi els pares cada cop estem més absorvits per la feina oferint menys temps als nostres fills malauradament, per aixo els vostres contes fan que el nen se senti protagonista i tingui tota l'atenció en aquell moment que expliquem aquell conte tant maco. De la mateixa manera penso que ajuda a que amb la seva imaginació tant desconeguda per nosaltres s'arribin a imaginar en l'indret en questió participant en les aventures en questio. molt maco tot plegat

enhorabona "12/03/2012


"Bon dia Marlín, La veritat és que m´ha agradat molt. Suposo que és tornar als records de com quan erem petits; llibres, contes, jocs de taula amb la familia, xerrar, conversar, intercanviar, il.lusionar, gaudir de coses senzilles…Ara hi ha facebook, blackberrys, internet, whatsap, etc.
Espero que hi ha suficientment gent, i diria fins i tot intel.ligent, que vegi que el que esteu fent és el que no hauríem d´haver perdut mai. Si és que s´ha perdut. És clar, sense deixar de banda el que ens dona la vida actual.
Molta sort! 
P.S: Vaig llegir el conte que li vau regalar a la Núria i és preciós.Moltes gràcies"


14/03/2012


"Em sembla molt interessant aquesta idea, que també penso seria bo
ampliar-la i fer-la arribar a tantes escoles com fos possible, per tal
que els nens agafin gust per la literatura i també els hi servirà per
estimular la seva imaginació."21/03/2012


"Trobo que és una idea molt original personalitzar els contes, als nens els agrada ser protagonistes de les històries.
Molta sort!"21/03/2012


" Si no tinc fills , si els contes per a nens no han estat mai el meu primer objectiu a l'hora d'agafar un llibre.....perqué m'agrada tant aquest blog??"


22/03/2012


"Sobretot, sobretot el primer que vull fer és donar-te les gràcies en nom de tots els nens i nenes que han passat bones estones escoltant els teus contes.  O els han llegit, iniciant-los en aquesta meravellosa aventura que és la lectura i que tan de bo els acompanyi tota la vida; O els han escoltat dels seus pares i mares, cosa que els dóna la oportunitat de tenir un moment de família irrepetible en aquestes vides tan atrafegades que portem actualment; O t'han sentit a tu explicar-los, cosa que, a més de sentir la teva veu dolça i cadenciosa, els ha apropat a la biblioteca, un lloc que esperem visitar ben sovint tots plegats!
Potser llegint aquest missatge la gent sospitarà que tinc alguna relació amb tu, i tindrà raó.  Però crec que és cert que els teus contes expliquen històries boniques, on els seus personatges dónen exemple de superacions personals, amistat, companyerisme, empatia, voluntat de fer bé les coses, ganes de fer feliços als demés i altres valors que em deixo però que no per això són menys importants i que com més els posem en pràctica millors persones ens faran.
Només que un sol dels nens i nenes que han sentit els teus contes posi en pràctica un sol dels valors que contenen, haurem aconseguit fer un món millor.
Gràcies! "22/03/2012
"Crec que són uns contes molt bonics i originals, creats amb il.lusió i espontaneïtat des del seu inici, quan un dia un petit relat de la seva autora, la Marlin, va guanyar un concurs a la ràdio. Des d'aquell moment una espurna va esclatar i un seguit de treballs diaris han convertit la Sirena dels Contes en una petita i artesana editorial, que envolta més que una creació literària: endinsar-nos en un món d'on, convivint amb els seus personatges i les seves commovedores aventures, potser alguns de nosaltres, no hi voldriem sortir......."
23/03/2012
"Quins contes més bonics escriu la Sirena dels Contes!!! són molt interessants.  Desenvolupen la imaginació dels infants i les il·lustracions dibuixades i pintades a mà apassionen al petit lector que al ser personalitzats són els protagonistes de les historietes i les viuen en pròpia persona.  Enhorabona! Felicitats! i molta sort!!"


23/03/2012
"He visitat el blog i he legit el conte i el exemple. Son molt bons la idea i el plantejament del conte. Trobo que té moltes possibilitats d' éxit ja que SEMPRE es pot ampliar. Es divertit, molt imaginatiu, sensible, molt ben narrat i amb dibuixos molt macos.
Felicitats. Espero tinguis molt éxit i estic segura que a les meves nétes de 7 i 9 anys els
agradaria."27/03/2012


"...tenim la sort de tenir un conte personalitzat de “La Sirena dels Contes”. Segons jo ho he viscut amb l’Helena li va agradar molt veure la seva careta en la de la protagonista i no sé si encarà mès la de la seva germana com a bruixa. La historia li va agradar molt. Buscant algo com per millorar la veritat no sé, pot ser no sé si és per millorar, però com a comentari si que he observat que els contes de “La Sirena dels Contes”, al menys els que jo he sentit els berenas del Lluis Millet, o en el nostre propi, solen tenir una descripción molt detallada dels personatges, sons, paissatges, etc… cosa que els adults al menys a mi m’encanta perquè m`ho fa viure tot  molt mès, però que, potser als peques tan peques com els nostres (5 anys) els hi fa dispersar-se una mica de la historia.

 Rebeu aquest email amb tota l’admiració i carinyo ..."27/03/2012
"...Tal y com et vaig comentar el Conte personalitzat que li vas fer a l’Anna va ser tot un èxit. Es va quedar amb la boca oberta i va esperar amb molta il·lusió que li expliquéssim el conte. Quan va veure a la sirena amb la seva careta al llibre,  va obrir el ulls com a plats i va dir “mama, papa que soc jo!!!!” Li va fer molta molta il·lusió. Susanna això de crear els teus propis contes, que ho fas molt bé i son súper bonics es una bona idea, i si li afegim que ja son personalitzats ja son insuperables. De veritat es una idea genial i ens va agradar molt. Enhorabona pel gran projecte! Molts petons."

30/03/2012
"Els contes publicats m'han semblat preciosos, d'una gran imaginació i dolçor. Per descomptat, es nota que les teves filles són la teva inspiració, perquè els personatges i successos tenen un toc femení. Segueix així, perquè veritablement ho fas molt bé. Aprofitant l’avinentesa, i perquè vegis que ens encanta a tots els de la família, volem encarregar-te un conte personalitzat..."